tirsdag den 24. marts 2015

Velkommen

Velkommen til Helse og Sundhed, en blog med fokus på hvordan du kan få et mere sundt liv.

Sundhed er noget som efterhånden er kommet meget i fokus hos mange Danskere. Langt færre drikker alkohold hver dag, antallet af rygere er styrtdykket over de senere år, og selv mange af de lidt ældre har efterhånden indset effekten af motion. Men selvom mange af os gerne vil live et sundt liv og prøve at gøre hvad vi kan, så er der stadig mange som ikke har nok kendskab til hvad det kræve for at leve et sundt liv. Det er en af de ting som Helse og Sundhed kommer til at have mere fokus på, nemlig at få formidlet budskabet ud, på en måde som er til at forstå.

Bloggen kommer til at omhandle alt lige fra forskellige motions former, til kost og kosttilskud. Vi ser nærmere på hvorfor løb er så sundt, og om løb på motionsbasis er mere sundt end folk der løber en marathon om måneden. Derudover kigger vi på nogle af de mange nye helse produkter og kosttilskud som f.eks. Chiafrø, der lige nu er utrolig populære.

Vi vil løbende opdatere bloggen her med nye indlæg som ting der er relateret til sundhed generelt.

1 kommentar:

  1. I was just imagine about it and you provided me the correct information I really bookmark it, for further reading. But it would be great if you provide more details about it.cheap website A reliable web host is a must for all websites and blogs, but it doesn’t have to cost you an arm and a leg. I have always been telling people about this

    SvarSlet